Film

Innan filmproduksjon jobbar vi med filmmusikk og lydeffekter. Ta kontakt for ytterlegare informasjon.

 

Hvalagapet

Hvalagapet er en liten historie om 12 år gamle Rikkes første møte med store følelser og den såkalte kjærligheten – et møte som starter og slutter innen timen er omme. Produksjon av GOfilm, regissør Liss-Anett Steinskog og musikk av Black Rhino Music.

hvalagapet

 

Hannes Lekestue – Inni meg

Born og vaksne i barnehagen Hannes Lekestue har dei siste to vekene spelt inn musikk og musikkvideo. Den fantastiske teksten som er lagt på Elton John’s «Can you feel the love tonight» er skrive av Jon Arne Sægrov. Black Rhino music har her stått for arrangement og musikkproduksjon.

 

Det er godt å ha nogen – om vennskap i barnehagen

Læringsmiljøsenteret har laget filmen «Det er godt å ha nogen» for å fremme vennskap i barnehagen. Kristoffer bidro her med musikkproduksjon og arrangement til filmen. Her er det ferdige resultatet av samarbeidet.

 

Dei gode relasjonene – om læringsmiljøet i barnehagen

I samarbeid med Universitetet i Stavanger og Utdanningsdirektoratet har Kristoffer komponert og produsert musikk, og gjort etterarbeid av lyd til denne kortfilmen:

 

Changing Batteries: The Saddest Story – Created by Sunny Side Up Production

Musikken er laget av Kristoffer Grude ved Black Rhino Music

 

Glansbilder

Musikken til Kristine Rande sin kortfilm «Glansbilder» er komponert og produsert av Black Rhino Music.

pretty picture

 

Eit tilfeldig liv

Musikken til Kristine Rande sin kortfilm «Et tilfeldig liv» er komponert og produsert av Black Rhino Music. Passord: Life

Just a Random Life from Kristine Rande on Vimeo.